Dutch Diner Meubelen De originele makers
Kontakt: Email: info@keukenbanken.nl
Tel. 0622822027 (ma t/m za 9 tot 21 u.)
Showroom: Mercuriusweg 1e 9561 AL Ter Apel

Mogelijke oplossing voor de horeca in de anderhalve meter maatschappij tijdens de corona crisis.

Tijden van onzekerheid voor de horeca. Wanneer kunnen we weer open? en hoe ziet dat er dan uit? Hoeveel mensen mag ik aan 1 tafel zetten? en hoe ver moeten de tafels uit elkaar staan zodat de mensen anderhalve meter bij elkaar vandaan zitten? Hoeveel zitplaatsen kan ik dan nog kwijt? De horeca is de tak waar wij de meeste meubelen voor maakten dus ook wij zijn getroffen maar we zitten niet bij de pakken neer..... We denken mee! We hebben een manier gevonden om "private booths" te creeren zonder dat dat zitplaatsen kost in uw zaak. 1 booth bestaat uit 2 banken, een tafel en 3 wandjes met (plexi)glas zodat u zicht houdt over wat er in uw zaak gebeurt.


We zijn nog in test fase, heeft u interesse?
Of wilt u meedenken? email ons!
De foto's zijn van testmodellen en zijn nog niet afgewerkt.


Afgescheiden maar toch zicht.

Het idee achter de private booths is om klanten afgescheiden te kunnen plaatsen op dezelfde oppervlakte alsof er geen corona zou zijn. Door aan 3 kanten een wandje te zetten met daarin (plexi)glas verwerkt is er geen rechtstreeks contact tussen uw klanten en hoeft u geen anderhalve meter tussenruimte open te houden.

Een private booth is 195 cm breed en 123 cm diep( 4 pers.) of 189 cm breed en 73 cm diep(2 pers.)


De achterkant ook?

Natuurlijk hoeft de private booth geen achterwand te hebben als hij tegen de muur staat. Hij moet hooguit goed aansluiten op de muur zodat er geen kontakt is met de tafel er naast.


Doorbouwen....

Indien de private booths niet tegen de muur staan maar midden in de ruimte dient er bij de eerste booth 3 wandjes geplaatst te worden. Iedere private booth die er naast komt heet 2 wandjes nodig. Zo zijn dan alle private booths aan 3 kanten afgeschermd, ook aan de achterzijde. Dat heeft als voordeel dat aan de achterzijde van deze booths nu een afgeschermd looppad ontstaat zodat de mensen zich afgescheiden kunnen bewegen.


Wilt u meedenken?

Neem dan contact met ons op. u vindt onze gegevens bovenaan deze pagina.