Dutch Diner meubelen

Bezoekadres:
Industrieweg 10
9563 TA Ter Apel

0622822027Producent van op maat gemaakte dinerbanken voor horeca, instellingen en bedrijven maar ook voor partikulier gebruik in keukens en eethoeken.


Dutch Diner meubelen is een uniek bedrijf dat iedere dinerbank produceert naar de specificaties van de klant. Elke dinerbank wordt met zorg gemaakt binnen 1 cm van de opgegeven of gemeten specificaties zodat de meubelstukken passend zijn voor iedere ruimte! Afwijkende vormen zijn mogelijk en de keuze uit 200 (!) kleuren gecertificeerd kunstleer (din normen autoindustrie) garanderen de hoogste kwaliteit mogelijk.
Alle dinerbanken worden gemaakt met binnenvering (300 kg spankracht per meter !!!) , watervast plaatmateriaal en koudschuim als vulling. Dit wil zeggen dat onze dinerbanken vele malen beter zijn van kwaliteit dan veel dinerbanken van andere leveranciers, die vaak in het buitenland gemaakt worden. De kwaliteitscontrole hierop is simpel:
Alle dinerbanken worden door ons zelf in eigen fabriek geproduceerd!

Levertijd: ongeveer 6 weken. Iedere dinerbank wordt met zorg gemaakt voor iedere klant.
Wij leveren door geheel noord-europa. en al onze dinerbanken worden gratis bezorgd en gemonteerd ter plekke!

Iedere maat mogelijk tot 305 cm uit 1 stuk!, langere dinerbanken worden gekoppeld aan elkaar en hoekstukken laten onze dinerbanken de vorm van uw ruimte volgen zodat geen centimeter onbenut blijft.

Onze modellen:
Het model van een dinerbank wordt bepaald door de rug. Wij hebben 4 standaard modellen maar andere modellen zijn ook mogelijk. (vanaf foto of tekening) Het is dus ook mogelijk uw eigen ontwerp of een ander model op maat te laten bouwen.


Model ChicagoModel Washington

Model Vegas


Model New York

Hier vindt u een selectie van de leverbare kleuren, meer kleuren zijn mogelijk en kleurstalen (van de echt gebruikte materialen) kunnen tegen kleine vergoeding opgestuurd worden.