Dutch Diner meubelen

Bezoekadres:
Industrieweg 10
9563 TA Ter Apel

0622822027Producent van op maat gemaakte dinerbanken voor horeca, instellingen en bedrijven maar ook voor partikulier gebruik in keukens en eethoeken.Wij bouwen dinerbanken op maat voor iedere ruimte. Veel mensen denken dat banken meer ruimte innemen, het tegendeel is waar! Banken zijn zelfs ruimtebesparend want men hoeft ze niet naar achteren te schuiven om te gaan zitten en men hoeft ook niet om een ander heen te lopen om plaats te nemen! Zodoende kan de hele ruimte ingericht worden met een enkel meubelstuk, speciaal en op maat gemaakt voor uw huis of project.

Iedere dinerbank die door ons wordt geproduceerd voldoet aan de hoogste standaards en eisen.
Een grote keuze uit kleuren (meer dan 200!) en modellen zorgen ervoor dat er een dinerbank gemaakt kan worden voor iedere ruimte!Heeft u een groot huis of een klein huis? Het maakt niet echt uit want de ruimtebesparende eigenschappen van onze dinerbanken zorgen er voor dat er een oplossing is voor iedere keuken of eethoek. Door het (op de centimeter nauwkeurig) op maat maken van uw dinerbank wordt iedere centimeter van uw keuken of eethoek gebruikt en gaat er geen ruimte verloren!

Wij leveren door geheel noord-europa!
Levertijd: ongeveer 6 weken (afhankelijk van hoeveelheid en moeilijkheidsgraad)
Vorm en maat maken ons niet uit. Hogere of lagere rug? langere bank? Hogere of lagere zitting? Het kan allemaal! Een speciale kleur? Onze kleurenwaaier heeft de meest opmerkelijke kleuren er tussen zitten. Alle banken zijn ook geheel rondom bekleed zodat, mocht u ooit verhuizen, de bank gewoon meekan naar een nieuw huis. Het is namelijk een los meubelstuk en hoewel de afzonderlijke delen door ons ter plekke aan elkaar gemonteerd worden, worden deze niet bevestigd aan vloer of wand. De gehele bank wordt 1 blok dmv schroefverbindingen en zal niet zomaar van zijn plaats schuiven want met de kwaliteit die wij hanteren komt ook gewicht. Een klein hoekbankje bestaat uit 3 delen en weegt al snel 100 kg!
Alle afmetingen op maat naar wens! Ook de zit-hoogte of diepte en rughoogte kunnen aangepast worden.

Zelfs de kleinste ruimtes kunnen ingericht worden met onze dinerbanken. Waar een tafel staat met stoelen kan een dinerbank soms tot 40% vloerruimte besparen zonder aan zitplaatsen in te leveren!


Ook kunt u uw eigen thema ontwerpen of onze adviseur u laten helpen met advies! Stuur ons een tekening van de in te richten ruimte en wij geven u advies op maat.