Dutch Diner Meubelen De originele makers
Kontakt: Email: info@keukenbanken.nl
Tel. 0622822027 (ma t/m za 9 tot 21 u.)
Showroom: Mercuriusweg 1e 9561 AL Ter Apel

Horeca Banken

Toen ik in 1999 als eerste in Nederland begon met bouwen van dinerbanken, voor zowel partikulieren als voor horeca, had ik nooit kunnen vermoeden hoeveel horeca bedrijven, bedrijfs kantines en wachtkamers ik zou gaan inrichten met dinerbanken. In de 21 jaar dat ik dit doe heb ik ontelbare horeca bedrijven ingericht. Al deze bedrijven zijn ingericht naar visie van hun eigenaar, iedere horecabank is speciaal voor dat ene bedrijf geproduceerd.

Ron C, meubelmaker, ontwerper


Hoe werkt dit?
Geen enkel horeca bedrijf is gelijk, behalve de ketens. Ook uw horeca inrichting heeft dus alle aandacht nodig die het verdient zodat u ongestoord 10 jaar of langer vooruit kunt met uw horeca banken. Daarbij komt dat uw uw horeca bedrijf uniek wilt maken. Met onze horeca banken kan dat. Wij maken iedere inrichting op maat in iedere gewenste kleur, zelfs met uw logo geborduurd in de rug van de bank indien u dat wilt. Uiteraard hebben wij een aantal standaard modellen maar omdat het bij horeca inrichtingen vaak om kleine series van 1 ontwerp kunnen wij u toch een leuke korting geven op onze horeca banken. Ook kunnen wij helpen met het uitzoeken of ontwerpen van de juiste horeca banken voor uw specifieke bedrijf.


Kwaliteit!
Er zijn tal van goedkope horecabanken te koop. Maar wat is op de lange termijn voordeliger? Bij de horeca groothandels staan horeca banken vanaf minder dan 200 euro. vaak zonder binnenvering, met onderbakken van spaanplaat. Onze horeca banken zijn uitgevoerd met onderbakken van betonplex, binnenvering, indien gewenst aluminium hoekbeschermers op de onderbakken en gecertificeerd kunstleer. Dat maakt onze banken hufterproof. Maar zelfs in geval van vernieling hoeft u meestal geen nieuwe bank te kopen, in de meeste gevallen kunnen we dat ter plekke repareren of herbekleden.

Foto's
Op deze pagina vindt u slechts een kleine selectie van foto's van projecten die wij gedaan hebben.Hoe werken wij?

Indien u uw zaak door ons wilt laten inrichten en u weet al precies wat u wilt dan kunt u gewoon bellen of mailen. Als u advies wilt, of hulp nodig heeft met het inmeten en / of indelen van uw bedrijf dan kunnen wij ook langskomen. We kunnen dan een stukje advies ter plekke geven, inmeten, kleurstalen laten zien

Prijzen

We kunnen niet zomaar prijzen gaan lopen roepen want dan moeten we eerst weten wat en hoeveel u wilt. Met name de oplage is belangrijk, des te meer horeca banken u nodig heeft des te meer korting wij kunnen geven.
Om toch een indicatie te geven: Het simpelste model horecabank in een oplage van 20 stuks kost € 295 per stuk (ex BTW). Hiervoor krijgt u de beste kwaliteit hufterproof banken.

Vragen? Neem contact met ons op.
Email: info@keukenbanken.nl
Tel. 0622822027 (ma t/m za 9 tot 21 u.)
Showroom: Mercuriusweg 1e 9561 AL Ter Apel