Dutch Diner meubelen

Bezoekadres:
Industrieweg 10
9563 TA Ter Apel

0622822027Dinerbanken Fabriek voor particulier & projekt   

Offerte, bestellen en afhandeling: Algemene voorwaarden

- Garantie: Op de frames van de banken die geproduceerd worden door Dutch Diner Meubelen geldt een garantie van 10 jaar bij huishoudelijk gebruik. Op alle overige produkten geldt de fabrieksgarantie.

- Alle prijzen op de website(s) zijn inclusief BTW en montage. Bestellingen boven de 450,= worden gratis bezorgd naar 1 adres in Nederland.

- Indien u een offerte aanvraagt en daarna besluit uw bank te bestellen heeft u nog 7 dagen de tijd om gebruik te maken van het herroepingsrecht. Gedurende deze afkoelingsperiode kunt u uw bestelling kostenloos annuleren per email. Deze voorwaarde komt te vervallen bij spoedorders waarbij Dutch Diner Meubelen direct na bestelling dient aan te vangen met de productie van het bestelde.

- Bij bestellingen onder de 2000,= hoeft u geen aanbetaling te doen. Wel dient u te betalen bij aflevering. Bij bestellingen boven de 2000,= geldt een aanbetaling van 25% van het totaalbedrag van de bestelling.

- In alle gevallen blijven de bestelde meubelen eigendom van Dutch Diner Meubelen totdat deze volledig betaald zijn.

- Bij geschillen dient de klant zijn of haar klacht in te dienen bij Dutch Diner Meubelen per email. Indien de oplossing niet naar wens is van de klant kan deze zijn of haar klacht voorleggen aan een onafhankelijke, algemeen geaccepteerde geschillencommissie voor de meubel- of detailhandelbranche, waarna Dutch Diner Meubelen zich zal verplichten de uitspraak van deze commissie naar alle redelijkheid na te komen.

Produkten:
Dinerbanken zijn van oorsprong Amerikaans, het model stamt uit de vorige eeuw en hoewel de techniek en de gebruikte materialen met de tijd meegaan is het uiterlijk al meer dan 50 jaar nagenoeg ongewijzigd.
Mits op maat gebouwd is een dinerbank erg ruimtebesparend, je hebt immers geen ruimte nodig om er omheen te lopen of om sstoelen aan of van de tafel af te schuiven zoals in een traditionele eethoek met een tafel en stoelen.
Wij maken alle banken op maat, hebben dus geen voorraad maar iedere bank wordt speciaal voor de klant gemaakt. Dit doen wij in meer dan 200(!) kleuren kunstleer die allemaal gecertificeerd zijn voor de autoindustrie daar deze tak een van de zwaarst gecontroleerde industrieen is.
Dat houdt in dat de gebruikte materialen makkelijk schoon te maken zijn, kleurecht, erg sterk, uv-bestendig en zelfs urine-bestendig zijn. Bekleden met andere materialen is ook mogelijk, u dient dan echter zelf deze materialen aan te leveren.
Waarom geen echt leer? Echt leer is erg onderhoudsintensief vergeleken met kunstleer, u dient het met regelmaat in te vetten anders kan het scheuren of breken. Verder is het zo dat wij ieder deeltje van uw bank in geval van beschadiging apart kunnen herbekleden. bij kunstleer is het makkelijk om dezelfde kleur dan weer bij te krijgen, bij echt leer wordt dit moeilijker want de ene koe is de andere niet en huiden worden bij een bestelling op kleur bij elkaar gezocht. In het geval van een deel herbekleden kan de kleur dus afwijken van het origineel.
Ook is het belangrijk dat de gebruikte materialen rek bevatten. Dit heeft te maken met het model, de bekleding wordt namelijk gespannen. Indien een stoffensoort geen rek heeft zullen er meer plooien en vouwen in de bank komen wat niet mooi is maar ook meer vuil en stof zal aantrekken dan een gladde, strakke bank.
Belangrijk voor ons en voor u is de kwaliteit. Door het gebruik van eerste klas materialen zijn onze banken mischien niet de goedkoopste, ze zijn echter wel de beste in hun soort. Waar mogelijk gebruiken wij enkel watervaste materialen, zowel bij de materialen voor de frames als bij de bekleding. Zo zijn niet alleen de plaatmaterialen watervast, ook de gebruikte lijmsoorten zullen ervoor zorgen dat uw dinerbank niet uit elkaar valt indien u regelmatig uw vloer dweilt of als de bank op een andere manier nat wordt. Ook wij houden de concurentie in de gaten en veel van de banken die wij hebben gezien van andere leveranciers bevatten spaanplaat, zijn niet verlijmd of hebben de binnenvering te slap gespannen omdat het frame anders de krachten niet aan zou kunnen.
Wij geven niet voor niets 10 jaar garantie op de frames!

Werkwijze:
U kunt vanaf de website uw model bepalen. Meet voor de maten bij een hoekbank vanuit de hoek de lengte naar links en de lengte naar rechts en vul die in op het formulier "offerteaanvraag" op de pagina contact. U krijgt per mail een offerte terug. Kleurstalen kunt u aanvragen door dit in opmerkingen te vermelden echter, indien u alleen een offerte wilt zijn de kosten van de kleurstalen E 22,50. Wilt u de bank bestellen dan heeft u 2 weken de tijd om de kleur te bepalen en bij een bestelling is het toezenden van de kleurstalen gratis. Bestellingen kunt u doen per mail of telefoon, u kunt echter ook langskomen in onze (kleine) showroom die in de fabriek gevestigd is zodat u onze produkten kunt zien en proberen. Bij de echt moeilijke gevallen kunnen wij langskomen indien gewenst om in te meten, dit doen wij echter enkel na bestelling omdat we anders de hele dag met niets anders meer bezig zijn dan het land afrijden voor inmeten tbv offertes. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Ten slotte:
Hoewel wij de laatste tijd zien dat een aantal bedrijven onze banken en werkwijze proberen te kopieren blijven wij van mening dat geen van allen kunnen tippen aan onze kwaliteit. Enkele van onze concurenten hebben al slechte recensies op het internet en dat zegt genoeg! Buiten dinerbank.nl hebben wij nog enkele andere websites en om verwarring te voorkomen volgt de lijst:
www.dinerbank.nl (niet te verwarren met dinerbanken.nl, die is van een concurent en heeft slechte recensies op het internet)
www.keukenbanken.nl
www.juke.nl
www.eethoekbanken.nl

Email voor meer vragen: info@keukenbanken.nl


Bezoeken:

Het bezoeken van de fabriek / showroom kan op afspraak, bel voor meer info: 0622822027